Tocanita de cartofi

de madi_marin in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 6446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca pasta de ardei (zarzavat)
  • 1 ceasca suc de rosii
  • cuburi concentrate de legume
  • piper
  • ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Cartofii ,mai mici de preferinta, se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei, apoi se adauga deasupra cartofii, se lasa la foc cateva minute si apoi se acopera cu apa. Spre jumatatea fierberii se adauga pasta de ardei, sucul de rosii, concentratul de legume si piperul dupa gust, apoi se lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii. Se da deoparte cratita de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.

Se serveste tocanita cu castraveciori murati, gogosari sau alta salata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

rivka 1

06.03.2010, 10:22

la mine au gust intodeauna cartofii, imi plac in orice fel....mmm as putea trai pe cartofi numai.arata de milioane mai ales cu muraturile....normal.

Rocsi 1

06.03.2010, 13:35

tare buna mai ales calda...obisnuiesc si eu sa fac mai ales acu la post..

madi_marin 1

06.03.2010, 14:02

cartofii sunt buni oricum pregatiti...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu tocanita -post