Tocanita de caprioara foarte frageda si gustoasa

de katty in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2017 | 20420 vizualizari

COMENTARII (14)

Lau 1

09.01.2017, 18:02

Arata bine

Gherca Daniela 1

09.01.2017, 18:08

diaconta 1

09.01.2017, 18:14

Ooooo n-am mancat pana acum carne de caprioara

Rahela Velicu 1

09.01.2017, 18:32

Merisor 1

09.01.2017, 18:54

Ioi, bunaciune aici la tine!

kytz 1

09.01.2017, 19:24

CameliaR 1

09.01.2017, 19:36

mihaelar63 1

09.01.2017, 19:37

Imi place ce ai facut . Ai dat acestei carni ce i-a trebuit Inclusiv untura , aceasta fiind o carne seaca .

Bucataras Diana 1

10.01.2017, 00:05

Ina 1

10.01.2017, 07:35

N-am papat caprioara , inca

MotanLaOale 1

10.01.2017, 09:01

dantes 1

10.01.2017, 10:20

Interesant!

mirela0911 1

10.01.2017, 13:11

miki_a 1

10.01.2017, 20:13

Am mancat asa ceva in copilarie.....foarte bună, de altfel!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu pipote si inimi