Tocanita cu tacamuri de gaina

de mihaelar63 in Pui, 22 Dec 2013 | 10762 vizualizari

 

Daca ai o gaina buna de casa oricat de simpla este mancarea , are o savoare deosebita .

 

INGREDIENTE

  • Spate, aripi, gat, labe, ficat, pipota, galbenusuri de la gaina [1 kg]
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita boia
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu tacamuri de gaina:

Tacamurile de gaina se curata si sespala bine si se pun la fiert cu putina apa .

Ceapa si usturoiul se curata , se toaca si se adauga peste carne + sare+boia .

Fierbeti si lasati sa scada apa .

Supravegheati pana se prajeste carnea in grasimea proprie si se rumeneste .

Serviti cu mult patrunjel tocat si piper .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu tacamuri de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

23.12.2013, 09:46

Te-ai pus pe gatit!

mihaelar63 1

23.12.2013, 13:57

Buni eu am intodeauna mancare de rezerva

mamaieelena 1

23.12.2013, 16:05

cand ai mai multe optiuni e normal sa poti face diferenta la carne arata super si de gust este super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval