Tocanita cu piept de pui si ceapa verde

de Bunica in Pui, 22 Mai 2016 | 6298 vizualizari

 

Dacă piața e plină de verdețuri e păcat să nu profiți!

 

INGREDIENTE

  • 600 g. piept de pui
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 200 g. bulion de roșii
  • 100 g. bulion de ardei
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu piept de pui si ceapa verde:

Pieptul de pui spălat, uscat cu prosop de hărtie se taie în cuburi de mărimea dorită.

Ceapa și usturoiul se curăță, spală si toacă mărunt.

Cartofii si morcovii curățați de coajă, spălați se taie rondele.

Bulionul de roșii și ardei se amestecă împreună cu 200 ml. apă.

Într-o tavă de yena pune uleiul, o parte din ceapa si usturoiul tăiate, carnea tăiată cuburi, apoi restul de ceapă si usturoi.

Sărează și piperează după gust, adaugă bulionul diluat cu apă.

Dă tava la cuptorul încins până carnea este pătrunsă .

Serveste cu salată sau murături.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu piept de pui si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

23.05.2016, 21:04

Super bune aceste tocanite!

Merisor 1

24.05.2016, 07:21

Ador genul acesta de tocănițe!

Valclaudia 1

30.05.2016, 17:44

ce buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]