Tocanita cu pastai

de ianculubita in Mancaruri de post, 4 Iun 2011 | 17746 vizualizari

 

Au aparut pastaile,am luat,mi-am facut pofta acum,mai tarziu cine stie cat de groase sunt atele

 

INGREDIENTE

  • 1kg pastai
  • 1ceapa
  • 1cutie de rosii
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • sare
  • 3linguri ulei
  • 3cartofi
  • 2leg.de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pastai:

In vasul cu ulei incins,se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt.

Se adauga cutia cu rosii,dupa cateva minute cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,2cani cu apa.

Se pune capacul si se lasa la fiert incet 20 min. Dupa ce cartofii sunt aproape fierti,se adauda pastaile curatate,spalate si taiate, in cazul in care sunt prea lungi.

Se pune capacul si se lasa in continuare la foc mic pana se inmoaie(10-15min).

se condimenteaza,se adauga verdeata tocata marunt si e gata de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]