Tocanita cu pastai

de ianculubita in Mancaruri de post, 4 Iun 2011 | 16552 vizualizari

 

Au aparut pastaile,am luat,mi-am facut pofta acum,mai tarziu cine stie cat de groase sunt atele

 

INGREDIENTE

  • 1kg pastai
  • 1ceapa
  • 1cutie de rosii
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • sare
  • 3linguri ulei
  • 3cartofi
  • 2leg.de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pastai:

In vasul cu ulei incins,se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt.

Se adauga cutia cu rosii,dupa cateva minute cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,2cani cu apa.

Se pune capacul si se lasa la fiert incet 20 min. Dupa ce cartofii sunt aproape fierti,se adauda pastaile curatate,spalate si taiate, in cazul in care sunt prea lungi.

Se pune capacul si se lasa in continuare la foc mic pana se inmoaie(10-15min).

se condimenteaza,se adauga verdeata tocata marunt si e gata de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Portofele cu varza calita