Tocanita cu inimioare de pui si legume

de Krystyan Trendy in Pui, 6 Noi 2013 | 3971 vizualizari

 

Inimioarele s-au mancat aproape toate ,inainte de a fi puse in tocanita . Daca aveti "hoti "in casa ,ascundeti inimioarele, altfel patiti ca mine :d

 

INGREDIENTE

  • 400 g inimioare
  • 100g masline negre feliate
  • 1 conopida
  • ardei gras rosu
  • 5 rosii decojite
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 100ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimioare de pui si legume:

Se spala inimioarele ,se curata,apoi se prajesc intr-o tigaie cu ulei .Adaugati si 100ml apa in tigaie ,pentru ca inimioarele sa fiarba bine si sa nu fie tari.Se scot dupa ce s-au prajit separat intr-o farfurie adanca si se acopera farfuria.

Se curata conopida,se spala si apoi se pune intr-o cratita cu apa si putina sare.

Se lasa sa dea un clocot apoi se scoate intr-o strecuratoare la scurs.Apoi curatam cepele,ardeiul gras,usturoiul ,le spalam,le tocam si le punem intr-o tigaie cu putin ulei,la calit.Cand incep sa se rumeneasca se adauga rosiile tocate cubulete .Se lasa sa se inabuse .Adaugam apoi conopida ,inimioarele prajite si sarea.Cand este aproape tocanita,se adauga maslinele .Mai lasam 5 minute si tocanita este gata pentru a fi servita.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si putin marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu inimioare de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu piept de pui