Nu e mare filozofie in a prepara acest fel de mancare care poate fi servit la pranz, insa bucuria e mare cand vezi ca se mananca cu pofta si chiar se mai cere!
Se spala pieptul de pui, se sterge bine cu prosoape absorbante si se taie in doua. Se bate carnea ca pentru snitele dar nu asa subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de carne cascavalul si carnatul taiat in doua.
Se ruleaza strans ca o rulada si se prinde cu scobitori pentru a nu se desface. Se condimenteaza pe toata suprafata cu sare, piper si boia.
Se pune uleiul la incins si se asaza ruladele. Se intorc pe toate partile pana se albeste carnea.
Se ia un vas de yena si se asaza ruladele. Se picura si uleiul din tigaie. Se pune ceapa si gogosarul taiate in felii si se toarna putina apa. Se acopera vasul de yena cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20 de minute. Dupa ce a trecut acest timp, se indeparteaza folia, se toarna bulionul si se mai da la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Se serveste alaturi de cartofi aurii la cuptor si muratura preferata.
Pofta buna!
1
Se poate adauga in vasul de yena si 2-3 catei de usturoi.