Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2016 | 3729 vizualizari

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

24.05.2016, 19:38

Ce tocana gustoasa ai facut!

simona72 1

24.05.2016, 19:41

Ador tocanitele astea acoperite cu piure de cartofi!! Si cu parmeza

Rocsi 1

24.05.2016, 19:41

Multumesc Rahela

Rocsi 1

24.05.2016, 19:42

Simona, sper ca ai citit in introducere ca de la tine a pornit totul . Pupici

Andra_Constantinescu 1

24.05.2016, 19:58

Ce bunatate!

diaconta 1

24.05.2016, 20:05

Ce-mi place cum gatesti Rocsi minunata mancarea ta

Ina 1

24.05.2016, 20:06

Ce buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

24.05.2016, 20:13

buna buna

Rocsi 1

24.05.2016, 20:19

Multumesc mult Andra

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Dia, saru-mana mult. Ce mult ma incurajeaza cuvintele tale

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Ina, este foarte buna si satioasa

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Multumesc Vladimir

CameliaR 1

24.05.2016, 20:45

Vai de mine! Arata minunat!

Rocsi 1

24.05.2016, 21:04

Multumesc mult Camelya

dantes 1

25.05.2016, 06:25

Buna!

mirela0911 1

25.05.2016, 06:38

Ce bunatate de tocana!

AndrutzaP 1

25.05.2016, 09:35

Ce bunatataeeeee!

mihaelar63 1

25.05.2016, 11:26

Eu mananc si doua linguri din capac

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Multumesc Dantes

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Mirela, multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Andrutza multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Noi am mancat cu tot cu capac, Mihaela )

Zamfira 1

28.05.2016, 20:13

Rocsi 1

29.05.2016, 20:28

Melinda

Anett 1

06.12.2021, 20:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne de porc