Tocana de peste cu dovlecel

de Ksenya in Peste, 13 Dec 2014 | 6886 vizualizari

 

O reteta foarte buna pentru post , diete....etc.

 

INGREDIENTE

  • o radacina patrunjel
  • o radacina morcov
  • o jumatate de ardei gras rosu,sau o lingura pasta de ardei gras
  • o jumatate de telina potrivita
  • o radacina pastarnac
  • 1 kg-1,5 kg jumatate peste (Merlucius am avut eu)
  • 2 rosii
  • 1 dovlecel
  • o ceapa
  • 2 l supa legume sau apa
  • jumatate lingurita chimen macinat
  • jumatate lingurita turmenic
  • jumatate lingurita boia ardei
  • sare,piper
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de peste cu dovlecel:

Pestele il decongelam il portionam si saram, piperam, lasam deoparte.

Intr-o oala punem la inabusit in ulei si o cescuta de apa, legumele taiate bucati (fara dovlecel), adaugam sare si inabusim 10 minute la foc mic, apoi mai adaugam supa de legume atat cat sa fie de un deget deasupra legumelor, lasam la fiert  25 minute. Luam de pe foc si dam la racorit. Dupa ce s-a racorit putin dam legumele prin blender, mai adaugam din supa dupa preferinta, punem din nou la foc, adaugam contimentele, pestele si dovlecelul taiat bucatele. Lasam pe foc 10 minute la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de peste cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Ina 1

17.12.2014, 22:21

O idee buna! N-am folosit niciodata pestele in tocana

Bya Ralu 1

22.06.2015, 11:07

ce super arata

-Licurici- 1

22.06.2015, 16:47

Interesant! Arata si foarte bine!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brodet od riba(Tocana de peste)