Tocana de legume cu pulpe de pui

de iry-gabriela in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 9985 vizualizari

 

....imi place aceasta tocana pentru ca am folosit multe legume si pentru ca am fiert toate si nu am fost nevoita sa calesc nimic!

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpite de pui,
  • 4 cepe mari,
  • 3 mocovi medii,
  • o vanata lunguiata(pentru ca nu are seminte multe),
  • 3 ardei grasi,
  • 3 cartofi roz (acestea nu se sfarama la fiert),
  • 2 dovlecei medii,
  • 2 maini de pastai rotunde ,
  • 2 linguri de bulion,
  • 100ml ulei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pulpe de pui:

Incepem cu ceapa,pe care o curatam,spalam si o taiem marunt.  

Apoi morcovii ii curatam , spalam si  ii taiem rondele.

Ardeii,cartofii si dovleceii ii curatam ,spalam si apoi ii taiem cubulete.  

Vanata o spalam si o taiem felii dupa care le taiem in sferturi.  

Pastaile se curata la capete ,se rup la dimensiuni de 7-8 cm si apoi se spala.  

Toate legumele astfel aranjate se pun intr-o oala ,se toarna uleiul si apoi se cuprind cu apa,dar sa nu depaseasca deoarece ,dovleceii si pastaile isi vor lasa apa .    

Se aseaza oala pe foc si se lasa la fiert cam o ora(incepand din momentul fierberii) dupa care se adauga pulpitele care au fost spalate .    

Se lasa la fiert pana carnea este fiarta ,adaugandu-se bulionul,sare si piper dupa gust.  

Se mai tine pe foc cam o jumatate de ora .   

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu legume in stil chinezesc