Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2013 | 14017 vizualizari

 

este o mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de iepure(partea superioarA)
  • 1 cutie de ciuperci
  • marar
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica alba
  • piper,sare,boia dulce,busuioc,oregano
  • 1/2 pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor:

Iepurele l-am fiert la inceput in ciorba si am pastrat si zeama. Ceapa se pune la calit in ulei de masline, adaugam si usturoiul taiat marunt si ciupercile scurse de apa. Dupa ce s-au calit cateva minute se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga intr-un vas termorezistent, adaugam si iepurele punem zeama care am pastrat-o si dam la cuptor pentru circa 40 minute. Cand e totul gata se presara marar proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

14.02.2013, 22:21

sebirizescu 1

17.02.2013, 23:14

ce bun a fost

Bya Ralu 1

17.02.2013, 23:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]