Tocana de ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Iun 2013 | 4748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 4 pulpe de pui (sau 8 aripioare)
  • 1 ardei gras rosu/verde
  • 2 cepe potrivite
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1/2 l supa de pui
  • 2 linguri cu bulion/suc de rosii
  • condimente: sare, piper, busuioc dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci:

Curatam ciupercile, le spalam in mai multe ape, le tocam si le punem la calit. Cand s-au rumenit usor, adaugam legumele tocate marunt, lasam sa fiarba impreuna pana ce acestea din urma devin translucide si punem si carnea de pui prajita usor, separat.

Punem supa de pui si sucul de rosii, condimentam dupa gust si lasam la foc  potrivit, cat sa scada suficient.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

10.06.2013, 22:58

Scumpelor!!! Multumesc!

Merisor 1

11.06.2013, 07:46

Tare buna tocanita asta!

Dya Daniela Andrei 1

11.06.2013, 10:47

Multumesc scumpo!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci