Tocana de august

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 4670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vânată,
  • un dovlecel,
  • o ceapă mai mare,
  • câţiva căţei de usturoi,
  • un ardei gras,
  • câteva roşii şi doi cartofi ( nu toată lumea în casă fuge de carbohidranti),
  • pătrunjel verde,
  • ulei de floarea soarelui,
  • piper,
  • sare şi fulgi de ardei iute,
  • două căni cu apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de august:

le-am tăiat cubuleţe, solzişori sau rondele, le-am aruncat în wok,l e-am lăsat să fiarbă pe aragaz cam 15 minute, după care le-am mutat în cuptor aproximativ 40 de minute şi gata mâncarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de august" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume