Tocana cu afumatura

de Constelatialeu in Porc, 3 Dec 2013 | 3520 vizualizari

 

Asta este,sunt carnivora,nu mananc eu un porc odata,dar un pic de carnita trebuie sa am acolo,sa-mi fac damblaua.....Poate daca ma nasteam in alta zodie eram erbivora....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 600 g afumatura
  • 5 cepe mari
  • 300 ml amestec rosii si ardei(din camara proprie)
  • 1 legatura marar
  • ulei pentru calit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu afumatura:

Taiem afumatura bucatele mai mici si o prajim un pic,cat sa-si schimbe culoarea,apoi o scoatem din cratita unde am prajit-o si punem ceapa taiata marunt.Adaugam un pic de sare si o lasam sa se inmoaie bine.Dupa ce a devenit sticloasa,adaugam o cana de apa si punem cartofii taiati in cubulete potrivite si lasam sa fiarba la foc domol 30 min,daca mai este nevoie de apa mai adaugam.Dupa ce cartofii s-au fiert adaugam rosiile si afumatura si mai lasam cca 15-20 min sa fiarba.Potrivim de sare si piper,posibil sa nu mai fie nevoie de sare,depinde de cat de sarata este carnea.La final adaugam mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )