Gulas cu cartofi si carnati

de mirela0911 in Porc, 20 Feb 2011 | 6743 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi
  • 2 buc.carnati
  • 1 ceapa
  • sare dupa gust
  • 1/2 lgt.boia
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu cartofi si carnati:

Se curata ceapa, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Intre timp se taie carnatul rondele si se pune peste ceapa sa se caleasca impreuna.

Cartofii se curata si se taie cubulete. Peste ceapa se pune boiaua, se amesteca repede si se adauga cartofii. Se lasa putin asa sa se caleasca dupa care se adauga apa cat sa-i acopere dar nu de tot. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii si apa a scazut dar nu de tot. Se pune sare dupa gust, se mai lasa putin si se serveste cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului