Pentru ca mai aveam prin congelator capatana si gusa de porc am facut de curand niste toba.Merge foarte bine servita ca aperitiv cu un sos de hrean.
Taiem inimile in 4, limbile in doua si le tinem jumatate de ora in apa rece. Le punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa le acopere si sa le depaeasca putin. Spumam bine si fierbem pana se inmoaie bine.Scoatem carnea si pastram zeama. Procedam la fel cu capatana si gusa de porc.In zeama in care fierb adaugam piperul si foile de dafin. Taiem cubulete toate ingredientele fierte, indepartand pielitele, resturi de oase. Amestecam bine si le asezam intr-o tava de chec pe care am pus folie alimentara. Zeama ramasa o strecuram. Punem deoparte 2 cani pe care le infierbantam pe foc. Punem sare dupa gust. Oprim focul si punem usturoiul pisat. Hidratam gelatina in 3 linguri apa rece si o adaugam in zeama fierbinte. Lasam zeama sa se racoreasca si o turnam peste carne. Acoperim cu folie de plastic si dam forma la frigider peste noapte sau pentru cateva ore cel putin, Servim toba cu sos de hrean.