Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata

de Retete_Haplea in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 3105 vizualizari

 

Cine-a spus că e ușor Să faci pe placul tuturor Cu un desert super parfumat Deloc nu s-a înșelat.

 

INGREDIENTE

  • 11-12 piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 150 ml lapte
  • 100 gr zahar pudra
  • o portocala mare si zemoasa
  • ½ lamaie
  • 200 gr zmeura
  • 50 gr ciocolata (razuita fulgi)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata:

Asezam piscoturile intr-un vas (25×20 cm) si stropim cu zeama combinata de potocala si lamaie 

Separat omogenizam cu un tel mascarponele cu laptele adaugat treptat astfel incat sa obtinem o crema usor de intins.

Adaugam si zaharul pudra 

Turnam aceasta crema peste piscoturi, apoi acoperim cu zmeura proaspata

Trecem apasat lama unui cutit de-a lungul ciocolatei si obtinem fulgii pe care ii presaram la intamplare. Lasam la racit cateva ore, apoi servim cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu portocale, zmeura si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amandine