Tiramisu Praliné - Tiramisu reţetă reinterpretata

de BuburuzaBubu in Dulciuri, 18 Mai 2012 | 11107 vizualizari

 

O alta reinterpretare a retetei de Tiramisu reţetă originala.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de mascarpone
  • 1 ceasca cafea espresso
  • 24 de piscoturi
  • 2-3 linguri Amareto
  • 1 zahar vanilat
  • 30 gr cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Praliné - Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Biscutii se pun intr-o punga de plastic si ii maruntim bine cu un sucitor din lemn. Se pun intr-un bol peste care adaugam cafeaua si se lasa timp de 10 min.

Mascarpone,zahar vanilat si amareto se bate bine cu un tel dupa care punem crema peste masa de biscuiti. Formam cca 30 de bile dupa care le tavalim prin cacao.

Se pun in frigider pentru o 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Praliné - Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

19.05.2012, 23:13

Ce buna e si variatna asta

RuxyRux 1

19.05.2012, 23:49

Deosebita idee!

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:13

fooooarte tare!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute cu cacao si nuci