Am facut acest Tiramisu in care am inlocuit piscoturile cu biscuiti cu lapte si miere,si a avut mult succes...adaugand fructe de padure merge foarte bine pentru sarbatori :)
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma.
Batem bine si frisca.Punem la frigider pentru 10 minute frisca si albusurile.
Galbenusurile le frecam cu zaharul.adaugam mascarpone.Amestecam bine dupa care adaugam frisca si la urma albusurile spuma.Amestecam de jos in sus incet pana devine o crema spumoasa.
Facem cafeaua.
Scoatem fructele de padure din congelator ,le trecem repede sub un jet de apa rece.Le scurgem(sucul l-am baut cu zahar,ff bun).
Cafeaua punem intr-un bol si incepem sa inmuiem foarte rapid biscuiti.
Asezam intr-o tava, eu am folosit de sticla ,un rand de biscuiti,deasupra punem crema, cacaua cernuta si fructele de padure.Repetam operatia pana terminam biscuiti(trei randuri).Tava a avut dimensiuni 20cmx30cm
Ultimul rand punem crema si cacaua.Ornam cu fructe de padure.
Mie mi-a ramas crema si am facut si doua cupe de tirami su(se pun pe fund biscuti bucatele,crema,fructe de padure iar biscuti,crema,cacao)
Pofta buna si Sarbatori fericite!!!!