e prima oara cand fac tian de legume si sunt impresionata de cat de delicios poate fi! dar in combinatie cu miezul de lapte este demential!!!
E o gustare usoara si plina de vitamine..
Ceapa si usutroiul se toaca marunt, morcovul si ceapa verde se taie rondele.
Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt pana se topeste, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc.
Se pune morcovul si buchetelele de broccoli si se mai lasa 2-3 min la calit.
Ungem o tava cu cele 2 linguri de masline si se adauga legumele calite, distrbuindu-se pe toata suprafata tavei.
Cartofii si dovlecelul se curata si se taie felii.
Vanata si rosiile se lasa cu tot cu coaja si se taie felii.
Taiem si branzica felii.
Asezam feliile de legume si branza alternativ peste legumele calite din tava.
Se adauga sare si piper, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pt aprox 25-30 min pana ce legumele se inmoaie, dupa care scoatem folia de aluminiu si mai lasam aprox. 15 min pana se rumenesc.
Pofta buna!!!