Amestecati carnea tocata de pui cu toate condimentele, oul, pesmetul, mustarul, sare si piper. Zdrobiti 5 catei de usturoi si adaugati-i peste carne impreuna cu uleiul de masline. Omogenizati compozitia. Taiati felii dovlecelul, marul si cascavalul.
Asezati pe bucati de folie de aluminiu felii de mar si dovlecel, un strat de carne de 1,5 cm grosime, acoperiti cu o felie de cascaval, puneti deasupra o felie de ceapa rosie (maslina, rosie, gogosar, etc), indoiti marginile foliei in sus si puneti terinele pe gratar. Lasati la foc mic 15 minute, apoi inca 5 minute la foc mediu.
Scoateti-le pe un platou cu tot cu folie, ca sa nu se scurga zeama de la carne. Indepartati cu grija folia si decorati platoul cu fasii de gogosar, felii de lamaie, catei de usturoi.
Se serveste cu salate sau muraturi. Pofta buna.