Clatite:intr-un bol adaugam ouale, laptele,ulei si amestecam pana ce se omogenizeaza, adaugam treptat faina amestecata cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, praful de copt.la final adaugam esenta de rom.
Amestecam pana ce aluatul devine fin si omogen,dam la frigider 30 min
Intr-o tigaie unsa cu ulei aduagam cate 1/2 polonic si frigem clatitele pe ambele parti,
Crema-intr-un bol batem galbenusurile cu zaharul si amidonul,adaugam treptat laptele fierbinte dupa care punem pe foc sa se ingroasa ca o budinca amestecand continuu,
Stingem focul, adaugam untul si esenta amestecam pana ce se topeste,adaugam gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe plic.
Acoperim crema cu folie si lasam sa se raceasca.
Ansamblare-tapetam o tava de chec cu folie alimentara,dupa care tapetam tava cu clatite,trecand peste margini.
Adaugam un strat de crema-ungem o clatita cu crema adaugam visine si o indoim in 2,adaugam in tava peste crema,deasupra crema si repetam pana umplem tava.
Se acopera cu clatite si se da la frigider cateva ore.
Se rastoarna pe un platou se decoreaza cu ciocolata topita si cu visine