Tartine de paine cu anchoas

de Tcc in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2011 | 4973 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut care merge de minune cu un pahar de bere rece .

 

INGREDIENTE

  • anchoas - 20 buc.
  • rosii - 2buc
  • paine - 1 bagheta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine de paine cu anchoas:

Sunt foarte simplu de preparat !  Am pus pestele in mixer cu putin ulei si am facut un fel de pateu, rosia am oparit-o si i-am indepartat pielea dupa care am mixat-o pana s-a facut ca o pasta .  Feliile de paine se pot pune la cuptor la foc maxim cateva minute sau le puteti cumpara direct prajite (cum am facut eu )  si puneti deasupra putina pasta de rosie si putina pasta de anchoas  !  Se lasa la rece cam o ora sa se inmoaie putin painea dupa care se pot servi  !


Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine de paine cu anchoas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute pufoase de peste