Tartine de paine cu anchoas

de Tcc in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2011 | 4975 vizualizari

COMENTARII (16)

kukibella 1

02.03.2011, 12:09

MotanLaOale 1

02.03.2011, 12:15

kamy 1

02.03.2011, 12:25

eu pestele numai file si pane dar arata bn ce ai facut u aici

LUK 1

02.03.2011, 12:58

forte bine arata

Lau 1

02.03.2011, 13:16

ce bine arata

adasev12 1

02.03.2011, 14:14

cismaru_nicoleta 1

02.03.2011, 14:31

nadina73 1

02.03.2011, 15:56

Bun venit

RuxyRux 1

02.03.2011, 17:03

Ce prezentare frumoasa

Tcc 1

02.03.2011, 17:09

Multumesc frumos !Sunt nou printre cei de aici ! Bun gasit !

mihaelar63 1

02.03.2011, 17:15

Bine ai venit !!!
sunt fan-peste , deci servesc tartine

mamaieelena 1

02.03.2011, 17:25

bune tatine si eu vreau

Bunica 1

02.03.2011, 17:52

Pentru mine pestele este bun oricum si oricand Bine ai venit in gasca vesela a bucatarasilor !

mimmi 1

02.03.2011, 19:36

mena29 1

02.03.2011, 20:52

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 08:04

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu peste si sos iute-dulceag