Tartine cu pasta de ton si lamaie

de susu in Peste, 4 Ian 2011 | 6705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton maruntit
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • Zeama unei lamai la temperatura camerei
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ceapa mica rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de ton si lamaie:

Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama de lamaie dupa gust. De preferat a se folosi si zeama de lamaie la aceeasi temperatura pentru a nu se taia crema. Se potriveste de sare si se spriteaza pe bucatele de paine prajita si castravete felii. Eu am mixat crema pentru a se marunti bine ceapa si a o sprita cu seringa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de ton si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de ton cu ciuperci