Tartine cu pasta de ton

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2012 | 9851 vizualizari

 

Ieri am chefuit nitel cu familia si prietenii, asa ca pe langa aperitive am avut si niste tartine delicioase, zic eu :D cu ton si icre negre

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in ulei
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • feliide paine coapta ( de preferat ar fi painea toast )
  • frunze de patrunjel proaspete pentru ornat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de ton:

Taiem feliile de paine in 4, dupa care le bagam la cuptor pentru a se usca usor.

Punem tonul intr-o strecuratoare la scurs 30 de minute ( trebuie sa fie scurs foarte bine)

Mixam untul cu sare si piper pana devine spuma. dupa care adaugam tonul pe care l-am zdrobit cu furculita. Bagam totul la blender.

Adaugam ceapa data pe razatoare si scursa bine.

Omogenizam compozitia si dam la rece.

Va iesii ca un pate.

Cu o seringa punem pe feliile de paine coapta.

Ornam cu frunzulite de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat