Tartine cu jambon

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 15973 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • 8 felii de jambon1 legatura ceapa verde
  • porumbmasline verzi
  • cascaval
  • Sos:
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 cubulete branza telemea
  • sare
  • busuioc, oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu jambon:

Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul ingredientelor. Am uns fiecare felie cu o lingura din sos si am asezat peste ea cate o felie de jambon taiata in jumatate. Peste jambon am asezat ceapa verde tocata, porumb, masline feliate, iar la final cascaval ras. Am dat la cuptor pana s-a topit cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

22.10.2009, 15:58

Multumesc Alina Si se pot adapta in functie de ce ai prin frigider

Pushaa 1

29.01.2014, 13:13

si bune si rapide!

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 14:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii cu mozzarella