Prgatim crema de branza mai intai.
Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,
crema astfel obtinuta se amestecata cu mararul,ceapa verde tocata foarte fin,coaja de lamaie ,boiaua si condimentam cu sare si piper.Daca nu aveti timp,puteti cumpara din comert o crema de branza. Pune castronul in frigider pentru cateva minute astfel incat compozitia sa se intareasca un pic.
In acest fel este mai usor sa faci rozete cu ajutorul dispozitivului de decorare .
Se taie castravetele in felii de jumatate de cm. Se adauga o rozeta sau o alta forma de amestec de branza pe fiecare felie de castravete. Taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si formeaza un trandafir rulandu-le in jurul propriului si punem somonul in mijlocul cremei de branza.
Este ideal sa fie servite imediat sau pastrate in frigider cateva ore.