Tartine cu crema de branza cu nuca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 4491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g branza Miez de lapte cu sare
  • 2 linguri rase cu smantana grasa
  • ketchup picant "confectionat" in casa..............reteta aici http://mmihalache.blogspot.ro/2012/09/ketchup-picant.html
  • marar verde
  • 3 linguri nuca macinata
  • 2 cozi ceapa verde
  • masline
  • paine toast
  • ulei de masline
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu crema de branza cu nuca:

Ne ocupam  mai intai de crema de branza...............intr-un bol faramitam branza Miez de lapte cu ajutorul unei furculite.Adaugam smantana si amestecam bine.Incorporam nuca prajita si macinata precum si mararul taiat marunt.Condimentam cu piper proaspat macinat dupa gust.Amestecam bine si dam la frigider .In acest timp cu ajutorul unui pahar "taiem"painea sub forma rotunda si stropim fiecare felie cu ulei de masline si apoi ungem  cu ketchup.Scoatem crema de branza din frigider si punem pe fiecare felie in parte circa 2 lingurite.La final ornam cu masline si ceapa verde taiata fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu crema de branza cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu foietaj si miez de lapte Delaco