Miez de lapte by Delaco cu dulceata de afine, pancetta si muguri de pin

de AlexTeacher in Sandvisuri, 11 Aug 2015 | 3318 vizualizari

 

Imi place "Miezul de Lapte" de la Delaco nu numai pentru gustul sau, dar si pentru forma sa, care-ti confera o oarecare libertate atunci cand vine vorba de a face niste gustarele cu un design frumos.

 

INGREDIENTE

    • Crackers integrali – 8 buc
    • Miez de lapte Delaco – 2 buc
    • Dulceata de afine – 1 varf de cutit / portie
    • Pancetta – 8 felii
    • Muguri de pin – 1 lingura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte by Delaco cu dulceata de afine, pancetta si muguri de pin:

  • Taiati rondele de miez de lapte;

  • Taiati pancetta felii si rulati-o;

  • Pe bucata de crackers integral adaugati pancetta;

  • Peste aceasta adaugati dulceata de afine si presarati muguri de pin pe deasupra;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte by Delaco cu dulceata de afine, pancetta si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri animalute