Tarta "Ratatouille"

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2011 | 4552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat de foietaj
  • o jumatate de vanata
  • o jumatate de dovlecel
  • o ceapa 
  • o rosie
  • ardei gras
  • 3 ciuperci
  • masline negre
  • 3 oua
  • 100ml smantana lichida
  • cateva frunze de busuioc verde
  • Sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta "Ratatouille":

Am curat ceapa si am tocat-o julien.

Celelalte legume le-am spalat si tocat.

Am pus la calit in ulei ceapa si ardeiul gras.Am adaugat apoi cuburile de vanata si dovlecel.

Eu am pus si cateva bucatele de friptura de curcan ramasa,apoi am adaugat rosia taiata felii.

Am asezonat cu sare,piper si cimbru si am lasat sa se raceasca putin.

Am incins cuptorul.Am batut ouale cu smantana lichida si frunzele de busuioc taiate marunt.

Am asezat aluatul de foietaj in tava,am intepat din loc in loc si am adaugat compozitia de legume.Ciupercile taiate felii le-am asezat deasupra,precum si maslinele .

Am adaugat compozitia cu oua deasupra si am dat la cuptor pentru 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta "Ratatouille"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci si rosii cherry