Tarta pufoasa cu capsuni

de Alina26 in Prajituri, 28 Mai 2013 | 10401 vizualizari

 

O tarta pufoasa, proaspata si rapida de facut,cu fructe de moment:capsuni,caise,piersisi,prune.....
Cu putine ingrediente veti da pe spate invitatii!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar brun
  • 100 g margarina
  • 3 oua
  • 350 g capsuni
  • 2 lingurite praf de copt
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu capsuni:

1.Spalati capsunele,le taiati in 4 si le stropiti cu zeama de lamaie.

2.Mixati margarina cu zaharul,dupa care adaugati cele 3 oua rand pe rand.

3.Dupa aceea adaugati faina cernuta si praful de copt.Incalziti cuptorul la 170°.

4.Varsati continutul intr-o tava rotunda de 22cm diametru.Aranjati capsunele si bagati tava la cuptor timp de 30 de minute.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Alina26 1

08.06.2013, 22:49

din pacate nu mai este...poate data viitoare!!!

I0ana 1

04.05.2014, 13:21

Arata delicios , presupun ca asa si este

Alina26 1

05.05.2014, 19:06

ms ms Ioano!!!da da a fost buna!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie si fructe a la Lilik :)