Tarta cu vanilie si agrise

de Heracleea in Prajituri, 11 Apr 2013 | 9645 vizualizari

 

Un desert foarte sanatos pe care puteti sa-l savurati fara teama ca va ingrasati :)

 

INGREDIENTE

Blat

  • 5 linguri faina tarte de ovaz
  • 1 lingura amidon 4 linguri indulcitor
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 oua
  • 1 lingurita scortisoara

Umplutura:

  • 500 gr. crema branza de vaci
  • 1 plic budinca vanilie
  • esenta vanilie
  • 6 linguri indulcitor
  • 2 oua
  • 3 linguri de iaurt
  • 200-300 gr. agrise
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu vanilie si agrise:

Ingredientele pentru blat se amesteca bine si se lasa deoparte intr-un loc caldut pentru a creste putin. Intre timp se pregateste umplutura tartei. crema de branza se amesteca bine cu iaurt, esenta si cele 2 oua. Se adauga budinca si indulcitorul si se mixeaza bine. Amestecul pentru blat se intinde pe fundul unei tavi neaderente cu ajutorul unei linguri umezite cu apa. Se toarna compozitia de branza cu atentie sa nu treaca de margine. La final se aduga fructele(daca sunteti in primele doua etape puteti adauga fructe goji inmuiate cca. 15 min in diverse esente). Tarta se coace in cuptorul preincalzit la 180 de gr., cca 1 ora. Cand este gata se lasa sa se racoreasca in cuptor apoi se da la rece.

Este fabuloasa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu vanilie si agrise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

11.04.2013, 22:52

Bine ai venit!

Heracleea 1

12.04.2013, 09:35

bine v-am gasit

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]