Tarta cu sunca si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 4476 vizualizari

 

un mic dejun excelent!

 

INGREDIENTE

  • cca 250 gr.fasii de foietaj
  • 5 felii de sunca taiate fasii
  • 5 felii de cascaval afumat taiate fasii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si cascaval:

Taiem aluatul foietaj fasii, captusim fundul unui vas terorezistent cu aceste fasii de aluat.

Asezam fasiile de sunca, apoi cele de cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste tarta (temperatura medie spre mare).

Se serveste calda sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte