Tarta cu sunca si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 4812 vizualizari

 

un mic dejun excelent!

 

INGREDIENTE

  • cca 250 gr.fasii de foietaj
  • 5 felii de sunca taiate fasii
  • 5 felii de cascaval afumat taiate fasii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si cascaval:

Taiem aluatul foietaj fasii, captusim fundul unui vas terorezistent cu aceste fasii de aluat.

Asezam fasiile de sunca, apoi cele de cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste tarta (temperatura medie spre mare).

Se serveste calda sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]