1. Pentru blat, se separa ouale.
2. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleaza volumul.
3. Albusurile se bat spuma cu zaharul, zaharul vanilinat si esenta de lamaie.
4. Spuma de galbenusuri se incorporeaza in albusuri, apoi se adauga faina, treptat.
5. Intr-o tava mica (23x23cm), se pune foaie de copt, se intinde compozitia si se baga la cuptor, in jur de 20 min.
6. Pentru crema, se pune laptele la fiert cu faina, zaharul si esenta, amestecand continuu, cateva minute, pana se ingroasa crema.
7. Se ia crema dupa foc si se adauga untul, taiat in cubulete, putin cate putin, amestecand bine dupa fiecare cubulet.
8. Crema se intinde peste blat cat este fierbinte, apoi se pun boabe de struguri.
9. Se pregateste Tort-Gelee-il conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se pune pe deasupra.
10. Se baga la frigider, apoi se serveste.