Tarta cu piersici si ananas

de Ligia Bxl in Prajituri, 2 Dec 2010 | 4011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 piersici din compot
  • 4 felii de ananas din compot
  • 220 gr de zahar pudra
  • 180 gr de unt
  • 4 oua
  • 60 gr de amande macinate
  • 180 gr de faina
  • 1/2 de plic de praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici si ananas:

Ananasul si piersicile se taie in cubulete.Untul se topeste si se pune la racit.Ouale se bat impreuna cu zaharul apoi se pun amandele,faina si praful de copt.Se amesteca toate usor apoi se pun fructele si untul topit.Se toarna in forma de tarta si se da la cuptor.Dupa coacere se orneaza dupa preferinte,eu am ornat cu felii de ananas si fulgi de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

gugugh 1

06.12.2010, 13:04

bv ligia, super bunatati faci, tot inainte

Ligia Bxl 1

06.12.2010, 13:32

merci la fel simona

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:44

BRAVO LIGIA

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta de capsuni