Tarta cu mere si piersici

de Heracleea in Prajituri, 13 Mar 2013 | 3603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 lingura seminte de in macinate
  • 1 lingura tarate de grau
  • 4 linguri faina din tarate de ovaz
  • 4 linguri indulcitor
  • 2 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 plic praf de copt
  • Umplutura
  • 3 mere
  • 1 cutie branza de vaci 0%
  • 4 linguri indulcitor
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita cardamom
  • 2 oua
  • Design
  • felii de piersici proaspete sau de la congelator
  • 1 plic glazura tort incolora
  • 2 linguri indulcitor
  • 250 ml. apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere si piersici:

Intr-un castron ametscati ingredientele uscate (taratele, indulcitorul, praful de copt si semintele de in). Adaugati ouale si esenta si omogenizati bine.  Lasati deoparte cca 10 minute sa se umfle un pic taratele. Va rezulta un amestec ce va putea fi intins cu usurinta intr-o tava de tarta.

Pentru umplutura curatati merele si dati-le pe razatoarea mica. Le amestecati apoi cu branza de vaci, scortisoara si cardamom, oua si indulcitor. Omogenizati bine apoi turnati amestecul peste blatul de tarta.

Preincalziti cuptorul la 180 gr.

Intre timp taiati feliute de piersica si aranjati-le pe suprafata umpluturii. Dati la cuptor 5 minute la 180 grade, apoi micsorati temperatura la 170 si coaceti tarta 30-40 minute. Cand este gata o scoatem si o lasam sa se raceasca bine.

Amestecam apoi cu ajutorul unui tel glazura incolora cu indulcitor si apa, fierbem pentru un minut dupa care turnam cu grija peste tarta racita. Se da la rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere si piersici" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere "Tosca"