Tarta cu mazare

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2012 | 3483 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 250 g faina
  • 125 g unt
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare

UMPLUTURA

  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 1 borcan de mazare
  • 1 piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • ulei
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mazare:

Cernem faina intr-un castron si adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei,adaugam zaharul si sarea,drojdia dizolvata in putina apa calduta si oul,framantam un aluat omogen nelipicios,

Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 30 min

UMPLUTURA-

pieptul de pui il taiem cubulete si il condimentam,il prajim putin in ulei,

Dupa ce carnea a inceput sa se rumeneasca putin o scoatem pe o farfurie si o lasam sa se raceasca

Amestecam branza cu smantana,ouale si mararul tocat,adaugam mazarea,sare si piper dupa gust si amestecam usor cu o lingura.

In tava unsa cu ulei si tapetata cu faina intindem aluatul ridicandu-l si pe margini,
adaugam carne repartizand-o,adaugam compozitia de branza,carne si restul de compozitia de branza,

Dam la cuptor cca 20 min dupa care scoatem si ungem cu un ou batut ,dam din nou la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]