Nu sunt multe de spus, pentru cei care vor sa manance sanatos, las o reteta simpla, gustoasa si usor de facut.
1. Intr-un vas de doi litri puneti la calit cu o lingura de ulei ceapa, usturoiul, telina apio si morcovii. Lasati la calit 10 minute, apoi adaugati pudra de curry si mai gatiti inca un minut.
2. Adaugati lintea si stock-ul de legume si lasati sa fiarba la foc mic 20 de minute pana ce legumele si lintea sunt fierte.
3. Separat, intr-o tigaie, adaugati o lingura de ulei si caliti cubuletele de cartof dulce pana incep sa se inmoaie.
4. La final, amestecati toate ingredientele, adaugati mazarea si ouale batute, potriviti de sare, omogenizati si asezati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti 30-40 minute la 180 de grade pana ce se formeaza o crusta aurie. Cand s-a racit, taiati in patrate cu dimensiunea dorita.
1
Marimea tavii : 25 cm x 20 cm.