Fasole pastai pane

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 10 Sep 2017 | 5418 vizualizari

 

Fiind pe Elba la unchiul meu, m-am pus si pe gatit :))

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai verde
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai pane:

Fasolea pastai se curata de capete, se spala bine si se pune la fiert in apa clocotita si se lasa circa 10-15 minute.

Dupa ce a trecut timpul, se scurge de apa, se lasa putin sa se raceasca.

Se amesteca ouale cu sare si piper si faina cat cuprinde, se face o pasta, nu foarte groasa.

Se trec pastaiile prin compozitia de ou si faina si se pun intr-un ceaun cu ulei incins la prajit.

Se scot pe servet de hartie si se servesc cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

14.09.2017, 23:19

Interesantă rețeta!

Bya Ralu 1

16.09.2017, 20:36

multumesc

Panacris 1

26.03.2021, 18:33

Hmmm, încă n-am gustat păstăile gătite astfel! De probat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei, cu ardei si rosii