dupa reteta de la bucataras rocsi putin modificata, multumesc rocsi!
Pe scurt fiindca e reteta ca la rocsi doar cu mici modificari: se coace un blat rotund de cacao si se lasa la racit.
Se prepara crema de vanilie frecand galbenusurile cu zaharul si adaugand faina apoi in laptele caldut se dauga compozitia aceasta cate putin, la final dupa ce s-a ingrosat ca o budinca se ia de pe foc si se dauga si untul amestecand cat e calduta.
Apoi se toarna peste blatul de cacao in tava cu inel detasabil.
Apoi se aseaza jumatati de capsuni deasupra iar pe margini felii de portocala.
Se prepara o gelatina de fructe din suc de capsuni si un plic de gelatina rosie, apoi se incorporeaaza un piure facut din pasarea cu blenderul de mana a unei banane cu 3 capsuni.
Se amesteca se lasa sa dea un clocot, se ia de pe foc se pune intr-un castron cateva minute la rece.Apoi se toarna peste fructe pe tarta.Apoi se orneaza dupa plac cu creion de zahar alb.Eu il folosesc in ultima vreme mereu.