O tarta fina foarte foarte gustoasa pe care o putem servi ca aperitiv dar si ca fel principal ( ovo-lacto-vegetarian)...by Ruxy
Preparam blatul:
Amestecam mascarpone untul si branza de vaci pana devin o crema, adaugam ouale praful de sare si faina. Rezulta o coca fina pe care o vom imparti in doua bucati pe care le vom infolia si le vom da pentru 30 de minute la rece.
Intre timp pregatim crema de branzeturi.
Mixam ouale cu mascarpone, adaugam iaurtul, si branzeturile date pe razatoarea fina sau dupa dorinta, branza o punem faramitata, punem si faina la mixer iar la sfarsit vom adauga verdeturile: mararul si patrunjelul
Intindem blatul in forma de tarta cu mana la inceput apoi cu o folie deasupra putem folosi sucitorul. Eu de regula intind pe foaia de copt cu folia deasupra.
Turnam compozitia si adaugam si ardeiul, maslinele si rosiile uscate.
Coacem pana se rumeneste si compozitia sta ferma.
Servim cu placere cand se raceste! Data viitoare fac portie dubla.