Clatita, mic dejun

de vickyduta in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2010 | 11576 vizualizari

 

Deoarece am mancat aceasta clatita la matusa mea Alys de mai multe ori m-am hotarat sa o incerc si eu acasa si am fost super incantata de ceea ce mia iesit, este un mic dejun foarte satios si consistent.

 

INGREDIENTE

  • aluat de clatite(din apa minerala, ou, faina si un praf de sare)
  • - rosii pisate
  • - branza topita
  • - sunca, kaizer
  • - ardei
  • - ceapa
  • - cascaval
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatita, mic dejun:

Sunca si kaizerul se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt, cascavalul se da pe razatoare.

Aluatul de clatite se pregateste si el, se ia o tigaie (eu am de la tefal special de clatite) de teflon se lasa putin sa se incinga si se pune jumatate de polonic de aluat de clatite, sa fie mai subtire pentru a se coace bine si sigur. Imediat ce am pus aluatul se pune sos de rosii cu bucatele de rosii, ceapa, ardeii, sunca, kaizerul si branza topita. Cascaval ras, se lasa sa se rumeneasca binisor si apoi se intoarce cu paleta.Se lasa sa se faca bine, trebuie sa fie coapta in interior foarte bine, se lasa la foc mic 5-7 minute. trebuie sa fim foarte atente caci se coc foarte repede.

Va asigur ca este o bunatate. Va doresc pofta buna.

TIPS-URI

1

Se serveste calda alaturi de un sos de maioneza, un delicu divin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita, mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]