O tarta gustoasa si satioasa care se face usor. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/tarta-cu-spanac-si-branza-de-vaci/
Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.
Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.
Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.
Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.
Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.
1
Puteti presara dasupra seminte de susan sau oregano.
2
Eu am folosit o branza de vaci sarata.
3
Puteti folosi spanac praoaspat oparit.