Tarta cu branza si spanac

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2016 | 3071 vizualizari

 

O tarta gustoasa si satioasa care se face usor. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/tarta-cu-spanac-si-branza-de-vaci/

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • spanac 400-500 g
  • 2 oua
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura de pesmet
  • sare, piper
  • seminte de mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Se lasa aluatul de foietaj la dezghetat.

Spanacul se dezgheata,se stoarce foarte bine de zeama si se pune intr-un bol. Adaugam branza rasa, 1 ou, pesmetul, sare si un praf de piper si amestecam bine.

Punem o parte din aluat in tava pentru tarta si oprim o parte pentru facut grilajul de deasupra tartei.

Punem peste luat si compozitia de spanac si o presam bine cu lingura. Marginile aluatului le indoim si facem grilajul.

Ungem tarta cu 1 ou batut, presaram mac si dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute.

TIPS-URI

1

Puteti presara dasupra seminte de susan sau oregano.

2

Eu am folosit o branza de vaci sarata.

3

Puteti folosi spanac praoaspat oparit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si spanac