Tarta cu branza dulce si zmeura

de RuxyRux in Prajituri, 25 Ian 2012 | 7773 vizualizari

 

Blatul al doilea de la tarta cu branzeturi l-am folosit la aceasta tarta delicioasa....o combinatie foarte foarte buna cu zmeura...imi pare rau ca nu am avut mai multa la indemana...o recomand tuturor iubitorilor de deserturi cu branza dulce si fructe si nu numai...eu am servit-o cu capsuni proaspete ...

 

INGREDIENTE

  • Voi trece ingredientele pentru doua portii ele sunt aceleasi ca pentru blatul de la tarta sarata doar ca la un blat am adaugat 3 linguri pline de zahar pudra vanilat    
  • 150 gr unt
  • 150 gr branza de vaci
  • 125 gr mascarpone
  • 350 gr faina
  • 2 oua intregi
  • un praf bun de sare
  • Umplutura:
  • 3 oua
  • 250 gr branza de vaci
  • 3 pliculete vanilie
  • 6 linguri iaurt
  • 300 gr zahar
  • 350 ml lapte
  • 10 linguri de faina
  • coaja de portocala plus coaja de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza dulce si zmeura:

Amestecam mascarpone untul si branza de vaci pana devin o crema, adaugam ouale praful de sare si faina. (Daca vom alege sa preparam ambele tarte cu branza dulce vom adauga la blat sase linguri de zahar pudra vanilat. Daca preferam sa facem o tarta cu branza dulce si una ca aperitiv sarat vom pune zahar numai in blatul pentru desert.).Rezulta o coca fina pe care o vom imparti in doua bucati pe care le vom infolia si le vom da pentru 30 de minute la rece.

Umplutura:

Amestecam la mixer ouale cu branza de vaci si zahar, apoi aromele, coaja de lamaie( care arata ca o portocala e prima data cand vad asa ceva, o lamaie ca o portocala , am anexat si foto) punem si iaurtul si adaugam faina, apoi subtiem totul cu lapte insa vom scoate de la mixer si vom folosi un tel( pot sari stropi).

Intindem blatul de tarta punem deasupra crema de branza , zmeura deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste( la 180 grade).

E un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza dulce si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce si stafide aurii - Desertul gustos si aromat