Blatul al doilea de la tarta cu branzeturi l-am folosit la aceasta tarta delicioasa....o combinatie foarte foarte buna cu zmeura...imi pare rau ca nu am avut mai multa la indemana...o recomand tuturor iubitorilor de deserturi cu branza dulce si fructe si nu numai...eu am servit-o cu capsuni proaspete ...
Amestecam mascarpone untul si branza de vaci pana devin o crema, adaugam ouale praful de sare si faina. (Daca vom alege sa preparam ambele tarte cu branza dulce vom adauga la blat sase linguri de zahar pudra vanilat. Daca preferam sa facem o tarta cu branza dulce si una ca aperitiv sarat vom pune zahar numai in blatul pentru desert.).Rezulta o coca fina pe care o vom imparti in doua bucati pe care le vom infolia si le vom da pentru 30 de minute la rece.
Umplutura:
Amestecam la mixer ouale cu branza de vaci si zahar, apoi aromele, coaja de lamaie( care arata ca o portocala e prima data cand vad asa ceva, o lamaie ca o portocala , am anexat si foto) punem si iaurtul si adaugam faina, apoi subtiem totul cu lapte insa vom scoate de la mixer si vom folosi un tel( pot sari stropi).
Intindem blatul de tarta punem deasupra crema de branza , zmeura deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste( la 180 grade).
E un deliciu!