Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

de housy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 9375 vizualizari

 

Merci Oana_d pentru idee...am zis k o sa incerc, si-am facut-o. A iesit delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 300 gr parizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 gr cas
  • 4-5 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceasca lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • praf usturoi
  • 4 oua
  • marar
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci:

 

  • casul se rade pe razatoarea mare
  • parizerul se taie cubulete
  • ciupercile si ele se maruntesc
  • ouale se bat spuma cu mixerul
  • peste se pune smantana, praful de copt, sarea , piperul, mararul, praful de usturoi, patrunjelul, laptele si faina
  • se omogenizeaza totul
  • se adauga parizerul, casul si ciupercile si se amesteca bine cu lingura
  • totul se toarna intr-o tava in care e pusa foaie de copt, si se da la cuptorul incins
  • se lasa in cuptor aprox 20 min

                                      Se serveste de preferat rece, cu ketchup!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua cu cascaval la cuptor