Tocanita de ciuperci cu zucchini

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 5926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 tava de ciuperci
  • 2 zucchine mici
  • 2 cani de lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu zucchini:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei intr-o tigaie mare.

Ciuperciile se curata,se spala si se taie feliute.Se adauga peste ceapa calita.

Punem o cana de lapte,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele,se adauga in tigaie peste ciuperci.

Cand laptele scade adaugam si laptele ramas si smantana.

Se serveste cald.

TIPS-URI

1

Optional se poate adauga si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]