Taitei de casa

de izulika in Paste, 27 Iun 2010 | 6170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 lingurite sare
  • 2 cani faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se pune faina intr-un castron mai mare, si se face o gropita in mijloc, acolo se adauga ouale si sarea.Mai intai se amesteca cu o furculita pana devine mai gros, apoi se framanta cu mana pana devine suficient de tare.Aluatul se imparte in 3 parti egale.Din fiecare parte se intinde cate o foaie cat se poate de subtire,se presara cu faina, si se da la uscat timp de 15- 20 de minute, dupa care se ruleaza cu grija si se taie in functie de preferinte mai grosi sau mai subtiri.Dupa ce se taie se intind pe o planseta presarata cu faina si se lasa la uscat se folosesc imediat sau se pun in pungi de hartie la pastrat.

TIPS-URI

1

se folosesc la supe

2

se pot face si cu lapte dar si cu carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ana 1

27.06.2010, 12:15

Dupa reteta asta ii fac si eu ,numai ca nu le pun sare .

nadina73 1

27.06.2010, 21:02

super bine arata 5 furcu

Laly 1

28.06.2010, 22:18

Ce buni sunt la supita

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, pentru supa