Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

de Bucataras Medi in Paste, 27 Oct 2015 | 3202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 200 g pastrama de pui
  • 1 dovlecel taiat rondele
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie.
  • ulei
  • sare piper macinat
  • optional-parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel:

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele.

Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana aceasta isi schimba culoarea.

Dovleceii ii taiem rondele subtiri,presaram sare pe ei si ii asezam pe un prosop absorbant.Tinem asa circa 10-15 min dupa care ii stergem bine si ii punem intr-o tigaie de teflon .Ii lasam 2 min pe o parte apoi ii intoarcem pe cealalta parte pentru circa 1 min.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Scurgem pastele si le amestecam cu pastrama si rondelele de dovlecel.

Incorporam zeama de lamaie,coaja de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Amestecam usor.

Optional se poate servi cu parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si suc de rosii