Paste cu pancetta si smantana

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2014 | 7922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste
  • 1 cutie de pancetta
  • 1 ceapa mica alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta si smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si un strop de ulei.

Ceapa o taiem marunt o punem in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute adaugam si pancetta si stingem cu vinul rosu.

Usturoiul il taiem feliute subtiri,il punem in tigaie impreuna cu condimentele lasam cateva minute si adaugam smantana.

Pastele se scurg de zeama in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.

Se serveste cu parmezan ras

TIPS-URI

1

Si un pahar de vin rosu demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu rosii si busuioc